гр. София
  ул. "Балша" бл. 5-6
  тел: 02 915 87 74
  GSM: 0888 70 30 10
e-mail: dodicar@dir.bg

       Малко история
      Фирма “Додикар” е основана от д-р инж. Георги Терзийски (Доди) през 1990 год. като автосервиз за европейски автомобили.
      Първоначално регистрацията е като колективна фирма, скоро след това става ЕТ, а от края на 2002 год. е регистрирана по ДДС като ЕООД.
Сервизът се специализира в ремонт на двигатели, скоростни кутии и окачване, като е един от първите които започват да ремонтират задни мостове на Рено и Пежо.
      Сервизът наема помещения отначало в кв. Слатина, последните 7 години се помещава в спортния комплекс на ЦСКА, а в края на януари 2006 год. се нанася на ул. “Хан Персиян" като наема бившето автостопанство на Александровска болница.


       Принципи на работа.
      Основният принцип на работата на фирмата е да се извършват ремонтите по най-добрия начин, като съвестно се преценява необходимостта от ремонта и смяна на части. Работи се с оригинални части или качествени заместители, когато оригиналните са много скъпи или липсват на момента. Сервизът осигурява необходимите за ремонта части по желание на клиента и консултира за цените и качеството. При нас не е задача на клиента да си осигурява каквото и да било, а само да прецени кога какво иска да бъде направено и в рамките на какъв бюджет да се вмести ремонта.
      Всичко което може да се ремонтира и рециклира, като например полуоски, задните торсионни мостове на френските коли и др., се извършва като напълно се възстановява ресурса на възлите.
      Хич не обичаме да сменяме здрави части с нови и да оскъпяваме излишно ремонта на колата.


       Предпочитания
      Най-харесваме френските коли, но в никакъв случай не подценяваме и немските, както и японските. Разполагаме с оборудване за ремонт на двигатели, скоростни кутии и окачване. Имаме добра квалификация, опит и традиции в ремонта на френските и немските автомобили. Също разполагаме и с достатъчно техническа документация, измервателна техника.

       Имидж
      Нас ни познават и уважават много хора и не само от София. Имаме много постоянни клиенти, които непрекъснато се увеличават. Имаме име, което се ползува с уважение и се стремим всеки ден да го заслужим и докажем отново. Ние уважаваме себе си и клиентите си. Фирма Додикар е позната уважавана и работи с най-големите вносители на автомобили и авточасти в България.